Dodání zdarma z 2 490,00 Kč
Kuchařský nůž Tamahagane Tsubame 18 cm SNH-1106

Kuchařský nůž Tamahagane Tsubame 18 cm SNH-1106

3 203,00 Kč
brutto / ks.
Nejnižší cena produktu za posledních 30 dní před slevou.: / ks.
Běžná cena: / ks.
Ceníková cena:3 203,00 Kč
Produkt není k dispozici
Produkt není k dispozici
14 dny pro snadný návrat
Tento produkt není k dispozici v kamenném obchodě
Bezpečné nakupování

Kuchařský nůž Tamahagane Tsubame 18 cm SNH-1106

Nejvšestrannější kuchyňský nůž určený ke krájení, řezání, strouhání a krouhání různých produktů. Kuchařský nůž je dostatečně dlouhý na krájení opravdu velkých ploch a je tvarován tak, aby uživateli zaručoval pohodlí a volnost pohybu.

Název série, Tsubame, odkazuje na město Tsubame, které je sídlem značky Tamahagane. Nože této řady jsou elegantní, neobyčejně krásné, ale především neuvěřitelně ostré. Při výrobě byla použita vrstvená ocel, jehož jádro tvoří materiál zvaný VG-5, kalené na tvrdost 61 HRC +/-1. Kromě toho byl opláštěn měkčí ocelí SUS410. Proces kování oceli probíhá za studena, což vede k vyšší odolnosti proti oděru a zvýšené tvrdosti. Díky použití oceli VG-5 lze ostří nabrousit do působivého stupně a dosáhnout tak vynikajících řezných vlastností. Zajímavé je, že tvrdé jádro nezpůsobuje problémy při přebroušení. Charakteristické kladívkování viditelné na čepeli nejenže vypadá atraktivně, ale také výrazně zabraňuje tomu, aby se krájené produkty na nůž lepily.

Rukojeť je vyrobena z materiálu zvaného Micarta, který je složeninou plátno, plátno, sklolaminát, papír a uhlíková vlákna. Jeho charakteristickou vlastností je vysoká odolnost proti mechanickému poškození, vysokým teplotám a vlhkosti. Celek je zabalen v elegantní černé krabičce, která je ideální jako dárek.

Technické údaje:

Čepel - jádro VG-5 plátované nerezovou ocelí SUS410

Rukojeť - hnědá micarta

Tvrdost - 61 HRC +/- 1

Celková délka - 31,1 cm

Délka čepele - 18,0 cm

Šířka klínu - 4,2 cm

Tloušťka čepele - 1,9 mm

Způsob ostření - oboustranný symetrický řez

Hmotnost - o stránkách. 172 g

Značka
Symbol
SNH-1106
Kód výrobce
4906496716066
Styl
západní
Výrobce
Tamahagane
Kód výrobce
SNH-1106
EAN
4906496716066
Typ nože
kuchařský nůž
Rukojeť
kompozitní
Délka čepele
16-19 cm
záruka 2 roky
  • Omezená záruční doba je dva roky a začíná běžet dnem nákupu. Vztahuje se na vady konstrukce a materiálů.
  • Omezená záruka se nevztahuje na: běžné opotřebení, jako jsou škrábance, oděrky nebo změna barvy, vady způsobené nesprávným používáním, vady nebo poškození způsobené používáním v rozporu s určením nebo doporučeními, nesprávnou péčí, nedbalostí a nehodami, jako je pád nebo rozdrcení.
Potřebujete pomoc? Máte otázky?Položte svůj dotaz a my vám ihned odpovíme, nejzajímavější dotazy a odpovědi budou zveřejněny pro ostatní..
Dotaz na výrobek
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Odpovíme vám co nejdříve. Údaje se zpracovávají v souladu s zásady ochrany osobních údajů. Jeho odesláním přijímáte jeho ustanovení..
Napište svůj názor
Vaše hodnocení:
5/5
Přidejte vlastní obrázek produktu:
pixel